Logo hallo.sg.ch
Shënim: Përkthimi i makinës

Zvicra ju ofron një gamë të gjerë të trajnimeve profesionale dhe arsimit të mëtejshëm në të gjitha fushat profesionale.

Përzgjedhja e mundësive arsimore në Zvicër është shumë e madhe.

Ju mund të përfundoni diploma ndërkombëtare, diploma, certifikata, dhe shumë më tepër. 

Kjo ju lejon të formësoni karrierën tuaj profesionale individualisht dhe të arrini qëllimet tuaja profesionale nëpërmjet trajnimit të mëtejshëm.

> Rrugët e edukimit të informacionit

Diplomë e huaj

Në Zvicër, në varësi të profesionit tuaj, mund t'ju duhet të njihni diplomën tuaj të huaj. 

Prandaj, së pari kontrolloni nëse mund të punoni në Zvicër me diplomën tuaj:

> Njohja e diplomave ndërkombëtare

Mbështetje nga Shërbimi i Guidës së Karrierës

Ju mund të kontaktoni shërbimin kantonal profesional, studimor dhe këshillim karriere në Qendrën e Informacionit të Karrierës (BIZ) për një konsultim falas.

Atje do të gjeni edhe se si të vazhdoni në mënyrë që kualifikimi juaj arsimor të njihet.

Zyrat e kontaktit

Shkruani kodin tuaj postar, në mënyrë që t'ju tregojmë zyrën më të afërt të kontaktit

Kodi Postar /PLZ