Logo hallo.sg.ch
Shënim: Përkthimi i makinës

Zvicra komunikon në një nivel të lartë përsa i përket teknologjisë. Teknologjitë më të fundit përdoren për Internetin, telefoninë, TV dhe radion.

Si përdorues, ju keni një përzgjedhje të madhe të ofruesve.

Ju mund të zgjidhni një ofertë të vetme ose një ofertë të kombinuar për telefonat celularë, telefonat tokësorë, Internetin dhe TV dixhital. Në Zvicër, kjo është referuar edhe si një Abo .

Sigurohuni që të krahasoni shërbimet dhe çmimet e ofruesve. 

Krahasimi i ofertave të Internetit dhe TV

Zyrat e kontaktit

Shkruani kodin tuaj postar, në mënyrë që t'ju tregojmë zyrën më të afërt të kontaktit

Kodi Postar /PLZ

    Tema të ngjashme