Logo hallo.sg.ch
Shënim: Përkthimi i makinës

Modeloni jetën tuaj në pleqëri në mënyrën që ju përshtatet më së miri. Nëse keni nevojë për ndihmë për diçka, mund të përfitoni nga ofertat e shumta në zonën tuaj lokale.

A keni nevojë për mbështetje apo kujdes?

A keni një problem shëndetësor dhe a keni nevojë për mbështetje në jetën e përditshme?

Pastaj zbuloni më shumë në mënyrë që të përfitoni nga shërbimet dhe ofertat e ndryshme.

Ka shumë oferta për t'ju ndihmuar ta bëni jetën tuaj sa më të rehatshme që të jetë e mundur. 

 

Zyrat e kontaktit

Shkruani kodin tuaj postar, në mënyrë që t'ju tregojmë zyrën më të afërt të kontaktit

Kodi Postar /PLZ