Logo hallo.sg.ch
Shënim: Përkthimi i makinës

Në kantonin e St.Gallen ju mund të arrini pothuajse të gjitha vendet me tren dhe autobus. Njerëzit përdorin transportin publik për punë dhe argëtim.

Udhëtimi me tren dhe autobus është i përshtatshëm, i lehtë dhe i sigurt. Jini gjithmonë në kohë, sepse Zvicra ka një afat kohor të saktë.

Të gjitha informacionet mbi transportin publik mund të gjenden në faqen e internetit të Hekurudhave Federale Zvicerane (SBB).

Ju mund të gjeni orarin në www.sbb.ch dhe në aplikacionin "SBB Mobile". Mund të blesh bileta atje.

Nëse keni pyetje, shkoni në një banak biletash SBB në stacionet më të mëdha.

Informacione rreth ofertave speciale: