Logo hallo.sg.ch
Shënim: Përkthimi i makinës

Në kantonin St.Gallen do të gjeni ngjarje kulturore dhe ekspozita për çdo shije.

Shijoni gamën e gjerë të artit dhe kulturës si

  • Koncerte dhe opera
  • Kinema & Teatër
  • Festivalet dhe tregjet
  • Open-Airs & Musicals
  • Ekspozita dhe turne të udhëzuara
  • Kabaret dhe muzetë, etj.