Logo hallo.sg.ch
Shënim: Përkthimi i makinës

Nëse keni një kafshë shtëpiake, ka disa rregulla që duhet t'i ndiqni si pronar kafshësh shtëpiake.

Në Zvicër, ju duhet të regjistroni / regjistroni kafshët e mëposhtme:

  • Qen
  • Mish viçi, derri, dele, dhi
  • Pulat dhe llojet e tjera të pulave
  • Kali, Poni, Gomari, Mule, Zebra
  • Bletët / apiarët
  • Fermat e peshkut

Zyrat e kontaktit

Shkruani kodin tuaj postar, në mënyrë që t'ju tregojmë zyrën më të afërt të kontaktit

Kodi Postar /PLZ