Logo hallo.sg.ch
Shënim: Përkthimi i makinës

Kantoni St.Gallen ofron këshilla ligjore falas. Nëse nuk mund të përballosh një avokat, mund të gjesh ndihmë atje.

Ju do të gjeni një qendër këshillimi në St.Gallen, Altstätten, Buchs, Sargans, Wil dhe Wattwil.

Regjistrimi nuk është i nevojshëm, ju duhet të mbërrini në një nga vendet brenda kohës së caktuar.

Planifikoni për kohë më të gjata pritjeje.

Ju gjithmonë mund të gjeni kohët aktuale këtu:
Këshilla ligjore nga kantoni St.Gallen

Ka edhe qendra të tjera të këshillave ligjore për tema të zgjedhura. Zakonisht, këto zyra japin informacion falas ose për një pagesë të vogël. Ju lutemi kontrolloni së pari tarifat e aplikueshme.

Zyrat e kontaktit

Shkruani kodin tuaj postar, në mënyrë që t'ju tregojmë zyrën më të afërt të kontaktit

Kodi Postar /PLZ