Logo hallo.sg.ch
Shënim: Përkthimi i makinës

Shtatzënia, lindja e fëmijës dhe hera e parë me fëmijën tuaj është një kohë e veçantë. Gjëja më e rëndësishme është që ju dhe fëmija juaj të jeni të shëndetshëm.

Zbuloni kohën e shtatzënisë në një fazë të hershme. Është gjithashtu e rëndësishme që të përgatiteni për lindjen e fëmijës.

Për t'ju ndihmuar, ka shumë qendra këshillimi që do t'ju këshillojnë personalisht dhe ndoshta edhe në gjuhën tuaj.

Kantoni St.Gallen gjithashtu ofron shumë shërbime për kohën pas lindjes për t'ju mbështetur gjatë kësaj kohe.

Zyrat e kontaktit

Shkruani kodin tuaj postar, në mënyrë që t'ju tregojmë zyrën më të afërt të kontaktit

Kodi Postar /PLZ