Logo hallo.sg.ch
Shënim: Përkthimi i makinës

Në Zvicër, çiftet mund të jetojnë së bashku në yjësitë e ndryshme. Çiftet mund të martohen ose të bashkëjetojnë së bashku.

Ka shumë mënyra për të jetuar së bashku në Zvicër. 

 

Konfliktet në partneritet

Nëse ka konflikte në partneritet ose në familje, ju keni mundësinë të merrni ndihmë nga një qendër këshillimi.

Ndarja ose divorci

Në rast të ndarjes ose divorcit, duhet të jeni të informuar mirë dhe të kërkoni këshilla. Në varësi të kombësisë dhe lejes së qëndrimit, ka pasoja sipas ligjit të migracionit nëse nuk jetoni më me partnerin tuaj.

Zyrat e kontaktit

Shkruani kodin tuaj postar, në mënyrë që t'ju tregojmë zyrën më të afërt të kontaktit

Kodi Postar /PLZ